لیست قیمت اتصالات آبیاری قطره ای

اتصالات آبیاری قطره ای پلی اتیلن از جمله اتصالات بسیار پرکاربرد در حوزه آبیاری تحت فشار در صنعت کشاورزی می باشد. از این نوع اتصالات برای آب بندی و ایمنی لوله ها، تنظیم جریان آب ،تغییر سایز لوله و تغییر مسیر جریان استفاده می شود. آبیاری قطره ای شامل روش های می شود که در آن آب به میزان کم و حدود 1 تا 10 لیتر در ساعت و به آرامی در نزدیک گیاه تخلیه می شود. به همین خاطر این روش آبیاری به روش آبیاری با حجم کم نیز معروف است. لیست قیمت اتصالات آبیاری قطره ای از برند آتابای گستر آریا در قسمت پایین صفحه قرار داده شده است.

تجهیزات اتصالات آبیاری قطره ای

در روش آبیاری قطره ای محصولات لوله پلی اتیلن، لوله آبیاری، نوار آبیاری و لوله دریپردار مورد نیاز است. منبع آب ایستگاه کنترل مرکزی که خود ایستگاه پمپاژ شامل پمپ و متعلقات آن بوده و ایستگاه فیلتراسیون که از فیلتر شن استفاده شده است و تانک کود، فیلتر توری یا دیسکی لوله اصلی ،لوله آبرسانی، لوله های فرعی، قطره چکان و اتصالات لازم تشکیل شده است.
واحد کنترل مرکزی شامل دستگاه های پمپ، حوضچه آرامش، هیدروسیلکون، فیلتر شن، تانک کود، فیلتر توری یا فیلتر دیسکی می باشد.

قیمت اتصالات آبیاری قطره ای

قیمت این نوع اتصالات با توجه به برند و کیفیت می تواند متفاوت باشد. از عوامل تعیین کننده قیمت اتصالات پلی اتیلن می توان به گرید کیفیت، متریال به کار رفته، ضخامت و سایز کلاس فشاری قابل تحمل اشاره نمود. که مجموعه سداب لیست قیمت این اتصالات را در قسمت پایین صفحه قرار داده است.

یکی از روش های آبیاری زمین‌های کشاورزی آبیاری قطره ای(Drip irrigation) است. آبیاری قطره ایی به دلیل مزایایی که دارد بسیار محبوب و کاربردی است. اما نباید فراموش کنیم که این سیستم آبیاری هم دارای معایبی است که در ادامه به آنها میپردازیم.

آبیاری قطره‌ای یکی از روش‌های رایج و کاربردی در کشاورزی و باغداری است. در این روش آبیاری، اتصالات آبیاری قطره‌ای اهمیت ویژه‌ای دارد. امروزه بخش زیادی از اتصالات آبیاری قطره‌ای از جنس پلی اتیلن است. این اتصالات از قسمت‌های مختلفی مثل زانو، تبدیل، سه‌راهی و … تشکیل می‌شوند. در صورتی که تمایل دارید در مورد اتصالات پلی اتیلن اطلاعات بیشتری کسب کنید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

اگر بعد از مطالعه این مقاله تصمیم برای به کار گرفتن روش آبیاری قطره ای گرفتید نیاز است که در خصوص اتصالات آبیاری قطره ای هم شناخت پیدا کنید.

آبیاری قطره ای

آبیاری قطره ای

این روش آبیاری در دهه پنجاه شکل گرفت و بعد ها به دلیل استقبال مردم و پیشرفت تکنولوژی دستخوش تغییراتی شد و کار را برای کشاورزان آسان کرد. فشار آب در این روش بسیار کم است و آب از طریق لوله پلی اتیلن در سراسر زمین کشاورزی پخش میشود. در روش آبیاری قطره ای هدر رفت آب بسیار کم است و درصد نیاز به نیروی انسانی را تقریباً به صفر رسانده است.

مزایای آبیاری قطره ایی

  1. از آنجایی که فشار آب در پای گیاهان بسیار کم است نگرانی بابت شستشو کود و مواد مغذی وجود ندارد. (در روش های دیگر به دلیل فشار آب بالا کود و سار مواد جابجا میشود.)
  2. به دلیل آنکه آب بصورت هدفمند پخش میشود در نتیجه رشد گیاهان هرز بشدت کاهش پیدا میکند.
  3. با استفاده از اتصالات آبیاری قطره ای میتوان آبیاری یکنواخت داشت.
  4. نیاز به نیروی کاری که دائماً در حال آبیاری باشد نیست و فقط نظارت های دوره ایی کفایت میکند.
  5. حتی اگر سطح زمین زراعی هموار هم نباشد میتوان از آبیاری قطره ای استفاده کرد.
  6. هدر رفت آب به شدت کاهش پیدا میکند.

معایب آبیاری قطره ای

  1. هزینه اولیه اجرا آبیاری قطره ای نسبت به سایر روش ها بیشتر است.
  2. اگر از آب فیلتر شده استفاده نشود امکان مسدود شدن اتصالات آبیاری قطره ایی وجود دارد.

اتصالات آبیاری قطره ای

از اتصالات پلی اتیلن آبیاری قطره ای به منظور تنظیم فشار آب ، اطمینان از آب بندی ، تغییر قطر لوله ، هدایت جریان آب استفاده میشود. از آنجایی که لوله های پلی اتیلن در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاومت هستند در نتیجه طول عمر بالایی هم دارند. یکی دیگر از مزایای اتصالات آبیاری قطره ای تحمل فشار و ضربه بالا است . علت محبوبیت استفاده از این اتصالات هم داشتن مزایایی است که مطرح کردیم.

اتصالات آبیاری قطره ای

انواع اتصالات آبیاری قطره ای

از آنجایی که اتصالات قطره ای هم از نظر آب بندی مقاوم است و هم میشود در تمام سطح زمین کشاورزی آن را گسترش داد پس شامل انواع مختلف است:

  • لوله پلی اتیلن آبیاری قطره ای
  • تبدیل لوله آبیاری قطره ای
  • لوله زانو آبیاری قطره ای
  • سه راهی آبیاری قطره ای
  • دریپر آبیاری قطره ای (قطره چکان)
  • بست آبیاری قطره ای (به منظور منظم کردن مسیر آبرسانی)
  • بست کور و بست انتهایی (به منظور مسدود کردن مسیر آبرسانی)

رنج سایزی اتصالات قطره ای

یکی از انواع اتصالات پرکاربرد در این نوع از آبیاری، اتصالات از جنس پلی اتیلن است. به طور مثال استفاده از اتصالات پیچی پلی اتیلن به راحتی و بدون نیاز به هرنوع مونتاژ و نصبی انجام می‌شود. نصب این اتصالات تا حدی ساده است که هر کسی قادر به انجام آن خواهد بود. اما در مورد سایز این اتصالات اگر بخواهیم صحبت کنیم، باید بگوییم که عمدتا دارای سایز 16 میلی‌متر هستند. تمامی قطعات تولید شده پلیمری که برای انواع اتصالات پلی اتیلن 16 میلیمتری استفاده می‌شوند را اتصالات آبیاری قطره‌ای 16 می‌گویند.

همچنین اتصالاتی مثل قطره‌چکان، گروه شیر قطره‌ای، گروه واشرها و … دارای اندازه و سایزهای مختلفی هستند.

اما از آنجایی که تعداد محصولات و اتصالات پلی اتیلن بسیار زیاد است، قیمت و هزینه‌های تمامی محصولات برای شما درج نشده است. در صورتی که می‌خواهید قیمت هر کدام از این محصولات را بدانید می‌توانید از کارشناسان فروش ما سوال کنید.

اهمیت استفاده از اتصالات قطره ای

اهمیت استفاده از اتصالات قطره ای

درست است که بیشتر اتصالات آبیاری قطره‌ای از جنس پلی اتیلن است اما در گذشته از سایر اتصالات pvc و اتصالات گالوانیزه نیز استفاده می‌شده است. در صورتی که اتصالات سیستم آبیاری قطره‌ای مناسب و کارآمد باشد به طوری که به هر گیاه به اندازه‌ی کافی آب برسد، تقریبا به اندازه‌ی نصف آبیاری سنتی آب مصرف خواهد کرد. در عصر بی‌آبی امروز این خبر می‌تواند یک اتفاق بسیار فرح‌بخش را رقم بزند.

صرفه جویی در آب

صرفه جویی در آب

آبیاری قطره‌ای مزایای بسیار زیاد و مهمی دارد. یکی از مهم‌ترین این مزایا صرفه‌جویی در آب است. به زبان ساده آبیاری قطره‌ای نوعی از آبیاری موضعی است که از طریق آن، آب با فشار کم از روزنه‌هایی که به آن قطره‌چکان می‌گویند به گیاهان می‌رسد. از آنجایی که این آب مستقیم به ریشه‌ی گیاه می‌رسد از تبخیر توسط نور خورشید جلوگیری می‌شود که منجر به صرفه‌جویی در مصرف آب خواهد شد. از طرفی چون آب به میزان کم و به اندازه‌ی نیاز گیاه به آن می‌رسد از هدر رفت آب جلوگیری به عمل می‌آید.

تجهیزات و قسمت های مختلف آبیاری قطره ای

تجهیزات و قسمت های مختلف آبیاری قطره ای

برای راه‌اندازی سیستم آبیاری قطره‌ای در ابتدا نیاز به نصب تجهیزات و قطعات مختلفی داریم. از جمله‌ی این تجهیزات می‌توان به منبع آب تحت فشار، ایستگاه کنترل مرکزی، تانک کود، لوله‌ی آب‌رسانی، لوله‌ی اصلی، لوله‌های جانبی، قطره‌چکان، نوا آبیاری و … اشاره کرد. هر کدام از این تجهیزات کاربردهای مهمی دارند که ممکن است در نبود هر کدام، کل سیستم آبیاری از کار بیفتد. مثلا بست آبیاری قطره‌ای برای منظم کردن مسیر آبرسانی انجام می‌شود یا بست کور برای مسدود کردن مسیر آبرسانی استفاده می‌شود.

کاربرد آبیاری قطره‌ای در کشاورزی

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم آبیاری قطره‌ای روش کاربردی و مقرون به صرفه در کشاورزی است. اما گاهی به اندازه‌ی کافی نیاز گیاه به آب را تامین نمی‌کند. به همین دلیل است که گاهی با توجه به محیط و نوع گیاه از دیگر روش‌های آبیاری نیز در کنار روش قطره‌ای استفاده می‌شود. این موضوع را نیز به یاد داشته باشید که روش آبیاری قطره‌ای یک روش کاربردی و تاثیرگذار است در صورتی که به درستی و برای محصول مناسب انجام شده باشد. به همین دلیل است که پیشنهاد می‌شود در اولین مرحله از کارشناسان آبیاری کمک بگیرید تا بتوانید بالاترین بهره‌وری را در این زمینه داشته باشید.

قیمت اتصالات آبیاری قطره ای

از آنجایی که اتصالات پلی اتیلن آبیاری قطره ایی دارای تنوع بالا (فشار های متفاوت ، برند های متفاوت، قطرهای متفاوت و کارایی متفاوت) می باشد نیاز است برای استعلام قیمت ها با کارشناسان فروش بازرگانی سداب تماس حاصل نمایید.

خرید اتصالات پلی اتیلن آبیاری قطره ای

بازرگانی سداب با دارا بودن نمایندگی کارخانجات معتبر ایرانی و داخلی و بهره مندی از سالها تجربه در حوزه آبرسانی آماده تامین انواع اتصالات آبیاری و همچین اجرا پروژه های آبرسانی قطره ای در ایران است. برای دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول

چرا برای اتصالات آبیاری قطره‌ای معمولا از اتصالات پلی اتیلن استفاده می‌شود؟

این نوع از اتصالات مقاومت بالایی در برابر اشعه‌ی فرابنفش دارند به همین دلیل عمر بالایی نسبت به سایر تجهیزات اتصالی دارند.

آبیاری قطره‌ای چه معایبی دارد؟

درست است که در کل این نوع آّبیاری روشی مفید و مقرون به صرفه است اما در ابتدا و در زمان راه‌اندازی نیاز به هزینه‌ی زیاد برای خرید تجهیزات و نصب آن دارد.

چرا باید در آبیاری قطره‌ای حتما از آب فیلتر شده استفاده کرد؟

در صورتی که از آّب فیلتر نشده استفاده شود، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی، اتصالات آبیاری دچار انسداد خواهند شد.

مهم‌ترین مزایا اتصالات آبیاری قطره‌ای از جنس پلی‌ اتیلن نسبت به اتصالات گالوانیزه و اتصالات pvc چیست؟

مهم‌ترین مزایای اتصالات پلی اتیلن عبارتند از: مقاومت بالا در برابر پوسیدگی، سهولت در نصب و راه‌اندازی، مقاومت بالا در مقابل انواع مواد شیمیایی، تنوع زیاد اتصالات در مدل و اندازه، قیمت مناسب و مقرون به صرفه، مقاومت بالا در مقابل اشعه‌ی ماورابنفش و …

عامل بازدارنده در استفاده از اتصالات پلی اتیلن پیچی چیست؟

اتصالات پلی اتیلن پیچی کاربرد و مزایای بسیار زیادی دارند، به خصوص در زمانی که امکان جوشکاری برای اتصالات وجود نداشته باشد. استفاده‌ی چندباره از این اتصالات نیز هزینه‌ها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. محدودیت‌های سایزی این نوع اتصالات تنها عامل بازدارنده در استفاده از آن‌ها هستند.

چه عواملی در قیمت اتصالات پلی اتیلن تاثیرگذار هستند؟

برای استفاده از این نوع اتصالات در ابتدا باید در مورد برآورد هزینه‌ی آن، اطلاعات کسب کنید. نوع برند و کیفیت اتصالات از جمله فاکتورهایی هستند که در قیمت اتصالات پلی اتیلن تاثیرگذار هستند. همچنین عواملی مثل گرید، ضخامت و سایز، کیفیت متریال استفاده شده، کلاس فشاری قابل تحمل، ایرانی و خارجی بودن و … نیز در قیمت نهایی این اتصالات موثر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام در واتساپ کانال تلگرام پیام در ایتا