قیمت لوله پوش فیت

امروزه لوله پوش فیت با مواد و مشخصات مختلفی در بازار عرضه می‌شود. می‌توانید آنها را با توجه به مشخصات و نیازها و مصرف خود انتخاب نمایید. لوله‌های پوش فیت است در بین انواع لوله‌ها از اهمیت زیادی برخوردار شده‌اند. پوش فیت در سیستم لوله فاضلاب ساختمان کاربرد دارد که در آن هر کدام از اتصالات و لوله‌ها و سوکت در یک سو قرار می‌گیرد. در داخل آن یک حلقه آب‌بندی وجود دارد. انتهای آن بدون سوکت به آسانی و با مقدار کمی فشار به سوکت لوله یا اتصال بعدی وارد می‌شود. به دلیل ماهیت اتصال قطعات، این سیستم پوش فیت نامیده می‌شود. در این مطلب به بررسی مشخصات کامل لوله پوش فیت می‌پردازیم.

لوله پوش فیت فاضلاب چیست؟

لوله پوش فیت فاضلاب چیست؟

در ساختمان‌های در دست ساخت، پس از مرحله‌ی سفت‌کاری و نصب سقف، اولین کاری که انجام می‌دهند نصب و استقرار سیستم لوله‌کشی فاضلاب ساختمان است که برای این کار می‌توان از انواع مختلف لوله‌ از جمله پوش فیت فاضلاب، پلی اتیلن، لوله پلیکا و غیره استفاده کرد. از میان لوله‌هایی که برای نصب سیستم فاضلاب منزل استفاده می‌شوند، نوعی لوله فاضلاب تحت عنوان لوله پوش فیت فاضلاب وجود دارد که همانطور که گفتیم در انتهای این لوله‌ها سری‌های نری و مادگی یا به اصطلاح سوکت‌های نصب لوله قرار گرفته است که برای اتصال لوله‌ها به یکدیگر استفاده می‌شوند. این نوع لوله‌ها برای وصل شدن به هم نیاز به گرم شدن، چسب و … ندارند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دو سر لوله را مقابل هم قرار دهید و داخل همدیگر کنید.

مزایای پوش فیت چیست؟

مزایای پوش فیت چیست؟

لوله‌های پوش فیت فاضلاب مزایای زیادی نسبت به لوله پی وی سی و لوله و اتصالات پلی اتیلن به همراه دارند. دلیل استفاده از این لوله‌ها نیز همین موضوع است. در ادامه به مزایای پوش فیت می‌پردازیم.

  • این لوله‌ها با تمامی لوله و اتصالات فاضلاب‌های قدیمی مثل لوله‌های پلیمری و آلیاژی انطباق دارند.
  • این نوع لوله‌ در مقایسه با لوله‌ پلی اتیلن در طولانی مدت دچار آسیب یا صدمه نمی‌شود.
  • این نوع لوله‌ها در برابر تغییرات دمایی بادوام بوده و تغییرات طولی آنها نیز بسیار کم و نزدیک به 0.11 میلی متر به مقدار هر درجه از تغییر دما می‌باشد.
  • لوله‌های پوش فیت از آب‌بندی قابل قبولی برخوردارند.
  • از آن جایی که این لوله‌ها وزن زیادی ندارند، هیچ نوع بار اضافی به ساختمان وارد نمی‌کنند.
  • ساختار داخلی آنها به گونه‌ای است که فاقد هر نوع شیار و برجستگی هستند. همین امر از وجود هرگونه انسداد جلوگیری می‌کند و می‌تواند هزینه‌های ناشی از تعمیرات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد.
  • از آن جایی که برای اتصال این لوله‌ها از هیچ نوع جوش و چسبی استفاده نمی‌شود، در صورت آسیب‌دیدگیِ قسمتی از لوله می‌توان به راحتی اتصال را جدا کرده و قطعه‌ی جدید را جایگزین آن کرد.
  • نصب این لوله‌ها در مقایسه با لوله یو پی وی وسی به آسانی و با سرعت بالایی انجام می‌گیرد. برای اطلاع از قیمت لوله کاروگیت با ما تماس حاصل فرمایید.

کاربردهای لوله پوش فیت چه چیزی است؟

کاربردهای لوله پوش فیت

لوله پوش فیت محصول جدیدی است که برای سیستم انشعاب فاضلاب خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. لوله و اتصالات پوش فیت به دلیل داشتن پلیمر پلی پروپیلن (PP) از استقامت مکانیکی و شیمیایی بیشتری نسبت به پلیمرهای دیگر (PVC, PE) برخوردارند. این لوله به دلیل رینگ‌های خاصی که دارد، دیگر نیازی به چسب و حرارت‌دهی همانند لوله‌های پلی اتیلن و پی وی سی ندارد. این خصوصیت منجر به افزایش سرعت و سهولت نصب آنها می‌شود.

این محصولات به دلیل ساختار فیزیکی و شیمیایی مقاومی که دارند در صنایع مختلف از جمله صنایع شیمیایی و غذایی لبنی  و سیستم های تاسیساتی به کار گرفته می شوند. لوله پوش فیت در سایزهای مختلف موجود بوده و توانایی فشارهای باری مختلف را دارند. این لوله و اتصالات در انواع فشار قوی نیز تولید شده و در آبیاری های تحت فشار و فاضلاب کشی، لوله کشی استخرهای پرورش ماهی، استخرهای شنا و استخرهای آب گرم و جکوزی به کار برده می شوند.

خرید لوله پوش فیت

خرید لوله پوش فیت

اولین نکته برای خرید لوله‌های مورد نظر این است که دقیقاً بدانید چه چیزی را باید خریداری کنید، یعنی باید بدانید که چه نوع لوله‌ای می‌خواهید و چه سایز و ضخامتی از آن برای هدف شما مناسب خواهد بود.

نکته‌ی دیگری که در زمان خرید لوله‌ باید توجه کنید، برند و میزان اعتبار آن می‌باشد. در بازار برندهای مختلفی برای لوله‌های پوش فیت وجود دارد. این برندها با هم فرق دارند و قیمت آنها نیز یکسان نیست. باید برند مد نظرتان را پس از بررسی سوابق و اعتبار و همچنین میزان بازخوردهای هر برند ارزیابی نمایید.

تعیین بودجه نکته‌ی دیگری است که باید در هنگام خرید لوله‌های پوش فیت به آن توجه کنید. بودجه‌ همیشه بر روی تصمیمات خرید تأثیر می‌گذارد.

جهت خرید محصول، یکی از موارد مهمی که باید رعایت کنید، دریافت قیمت کالا است. همانطور که در بخش‌های بعدی اشاره خواهیم کرد، پارامترهای زیادی باعث نوسان در قیمت لوله‌ها می‌شوند. با توجه به وضعیت فعلی بازار که نوسانات به طور لحظه‌ای رخ می‌دهند، باید در همان روزی که قصد خرید دارید، قیمت را دریافت نمایید چون ممکن است در روز بعد، قیمت متفاوت باشد چون امکان تغییر و عدم ثبات در قیمت وجود دارد.

بهترین برند لوله پوش فیت

بهترین برند لوله پوش فیت

برندهای پوش فیت شهراب و نیوفلکس دو عدد از مطرح‌ترین برندهای لوله‌های پوش فیت در بازار می‌باشند. این دو برند لوله‌های پوش فیت با کیفیت بالایی را تولید و عرضه می‌کنند. این محصولات بسیار مرغوب بوده و جهت اتصال هیچ نیازی به چسب یا حرارت‌دهی ندارند.

همچنین این برندها مقاومت بالایی در برابر فشار، ضربه، مواجهه با مواد شیمیایی و اسیدی، زنگ‌زدگی و ساییدگی دارند. بجز این برندها، برندهای دیگری که در پایین مشاهده می‌کنید نیز معتبر بوده و می‌توانید برند مورد نظرتان را از میان آنها انتخاب نمایید.

  • آذین لوله
  • نیوپایپ
  • پلیمر گلپایگان
  • پلیران اتصال
  • سوپر پایپ
  • نیک بسپار یزد
  • لوله آسیا
  • یزد لوله

پوش فیت پلیران

پوش فیت پلیران

پوش فیت پلیران یکی از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات موجود در بازار ایران است به این دلیل که برند پلیران انواع اتصالات و لوله‌ها را بر اساس استانداردهای معتبر جهانی تولید و عرضه می‌کند. قبل از تولید و ساخت لوله پوش فیت، لوله‌کشی در ساختمان‌ها بسیار زمان‌بر بود و مستلزم مهارت و توانایی‌های حرفه‌ای و همچنین ابزار و تجهیزات خاصی بود. اما در حال حاضر می‌توان در عرض کمتر از چند ثانیه دو لوله را به آسانی به یکدیگر متصل کرد.

قیمت لوله پوش فیت

قیمت لوله پوش فیت

قیمت لوله‌های پوش فیت با توجه به نوع مدل و سایز آن متغیر است. برخی از مشخصات فیزیکی که باعث تغییر قیمت در این لوله‌ها می‌شوند عبارتند از:

  • طول هر شاخه‌ی لوله
  • سایز و ابعاد قطر سطح مقطع لوله
  • برند سازنده‌ی لوله
  • نوع لوله (عایق صدا یا معمولی)
  • گرید کیفی و درجه‌ی مرغوبیت لوله

بجز موارد ذکر شده که به مشخصات فیزیکی این لوله‌ها مربوط بودند، برخی از سیاست‌گذاری‌ها و تصمیمات در سطح کشوری یا حتی کل دنیا نیز بر قیمت لوله‌های پوش فیت تأثیر می‌گذارند و آنها را دستخوش تغییر می‌کنند.

قیمت لوله و اتصالات پوش فیت با در نظر داشتن  برند، کشور سازنده، مواد اولیه به کار رفته شده در آن ها، روش تولید، روش نصب، سایز و قطر خارجی و داخلی، ساختار و …. می تواند متفاوت باشند.

مجموعه سداب از تولید کنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن با ارائه لیست قیمت پوش فیت از لوله و اتصالات آن در برندهای مختلف و انواع گوناگون را در اختیار مشتریان عزیز قرار داده است. این نوع اتصالات از انواع لوله های پلی پروپیلنی می باشد که جایگزین اتصالات فلزی شده است به دلیل مزیت های که نسبت به انواع فلزی دارد.

ویژگی های اتصالات پوش فیت

لوله و اتصالات پوش فیت دارای انعطاف پذیری بالای است که سبب شده تا در برابر شکستگی مقاوم باشد. مقاومت شیمیایی این دست از لوله و اتصالات نیز بالا بوده در برابر جریان محلول های نمکی اسیدی و بازی دچار فرسودگی و پوسیدگی نمی شود. مقاومت حرارتی این لوله ها نیز بالا بوده و در صورت برخورد با شعله های آتش از انتشار آتش جلوگیری کرده و همان ناحیه ای که با شعله تماس داشته سوخته می شود.

لوله پوش فیت یکی از انواع لوله های پلی پروپیلن است که کاربری مشابهی مثل لوله پلی اتیلن و سایر انواع لوله دارد. غالب شکل مصرفی این لوله ها برای سیستم های فاضلابی بوده از همین رو برای اجرای چنین پروژه هایی قیمت پوش فیت اهمیت زیادی دارد. برای دانستن و اطلاع از قیمت پوش فیت کافی است اطلاعاتی درباره فاکتورهای اثرگذار در قیمت این کالا داشته باشید تا بتوانید بهترین جنس را با قیمت مناسب خریداری کنید.

مشخصات فنی لوله پوش فیت

مشخصات فنی لوله پوش فیت

در صورتی که بخواهید برای سیستم فاضلاب از انواع لوله های موجود در بازار استفاده کنید، خرید پوش فیت یکی از گزینه های مناسب است. این لوله های پلی پروپیلنی با داشتن سوکت و واشر آب بند اتصال یکی از پرکاربردترین و ایمن ترین انواع لوله های فاضلاب به شمار می آید. در واقع عمین اتصال سوکتی دلیل نام گذاری پوش فیت روی این لوله ها می باشد. پوش فیت در واقع به دلیل فشاری است که در زمان بستن سوکت ها به لوله ها وارد می شود.

لوله های پوش فیت غالبا در دو نوع بی صدا و معمولی تولید می شود. البته نام های دیگری نیز برای این لوله ها در بازار وجود دارد که ممکن است باعث سردرگمی مشتریان شود. نامه هایی مثل پوش فیت فاضلابی، سایلنت، یک سر کوپله، یک سر سوکت، نیوفلکس و لوله سه لایه از جمله نام های دیگری است که برای لوله های پوش فیت به کار می رود.

همانطور که در زمان خرید انواع لوله مشخصات فنی یکی از فاکتورهای اثرگذار  در قیمت لوله پلیکا، مانیسمان و… به شمار می آید، این مشخصات منحصر در قیمت پوش فیت نیز موثر می باشد. از مهمترین مشخصات فنی که می توان برای لوله های پوش فیت برشمرد:

  • وجود کامپاند در ساخت لوله های پوش فیت بی صدا (کاهش صدا تا 17 دسی بل)
  • قطر لوله های پوش فیت یک سر سوکت در اندازه های 40، 50، 63، 75، 90، 110، 125 و 160 میلیمتر
  • طول لوله های یک سر سوکت در اندازه ها 15، 30، 50، 100، 200 و 300 سانتی متر
  • قطر لوله های دو سر سوکت 40، 50، 63، 75، 90، 110، 125 و 160 میلیمتر
  • طول لوله های دو سر سوکت 0.5، 1، 2 و 3 متر
  • رنگ لوله های پوش فیت غالبا سفید، مشکی، نارنجی و طوسی
  • استاندارد لوله های پوش فیت  EN 1329-1 و ISO 9119-1

محاسبه قیمت لوله و اتصالات پوش فیت

محاسبه قیمت لوله و اتصالات پوش فیت

زمانی که بخواهید اقدام به خرید لوله و اتصالات پوش فیت کنید برای محاسبه قیمت نهایی عوامل مختلفی مدنظر قرار می گیرد . به طور مثال قطر لوله، متراژ مورد نظر، فشار کاری قابل تحمل، ضریب اطمینان و… در کنار هم مجموعه ای از عوامل تعیین کننده قیمت است.  در ادامه به مهمترین فاکتورهای تعیین کننده قیمت اشاره می شود:

طول هر شاخه‌ی لوله

این شاخصه یکی از ویژگی های فیزیکی لوله به شمار می آید که براساس استاندارد هر نوع لوله پوش فیت قیمت مشخصی برای آن تعیین شده است.

سایز و ابعاد قطر سطح مقطع لوله

یکی دیگر از عواملی که می تواند بر قیمت و محاسبه آن در زمان خرید لوله و اتصالات پوش فیت موثر باشد سایز و ابعاد قطر سطح مقطع لوله است. هر چه اعداد در این شاخصه بالاتر می رود قیمت نیز افزایش پیدا می کند.

برند سازنده‌ی لوله

برند و نیز کشور سازنده لوله و اتصالات پوش فیت عامل دیگری است که می تواند باعث افزایش یا کاهش قیمت این محصولات می شود. در صورتی که برند تولید کننده این محصول خارجی یا از برندهای داخلی با کیفیت باشد طبیعتا قیمتی بیشتر از سایر برندهای غیر معروف دارند.

نوع لوله (عایق صدا یا معمولی)

از آنجا که متریال به کار رفته در لوله های پوش فیت سایلنت از جنس پلی پروپیلن بوده و مانع از عبور صدای سیالات از این لوله ها می شود از همین رو در مقایسه با انواع معمولی قیمت بالاتری دارد.

گرید کیفی و درجه‌ی مرغوبیت لوله

این شاخصه نیز به طور واضحی می تواند تعیین کننده دلیل اصلی تفاوت قیمت محصولات مختلف باشد. به کاربردن ماده اولیه با کیفیت بالا برای تولید طبیعتا محصول با کیفیتی را به همراه دارد در نتیجه قیمت محصول نهایی نیز در مقایسه با انواع کالای معمولی و نامرغوب قیمت بیشتری خواهد داشت.

علاوه بر موارد گفته شده عوامل دیگری مانند روش نصب این لوله ها نیز بر قیمت آن تاثیر دارد. به طور مثال در شرایطی نصب لوله  و اتصالات پوش فیت بی نیاز از چسب یا جوش باشد، طبیعتا هزینه نصب را تا حد زیادی کاهش می دهد. بسیاری از نوسانات قیمت اقلام مختلف کالا در ایران می تواند در نهایت منجر به نوسان قیمتی در حوزه لوله و اتصالات نیز شود. افزایش قیمت دلار یا افزایش تحریم ها از جمله مواردی است که می تواند این محصولات را نیز متاثر کرده و افزایش یا کاهش قیمت ها را به همراه داشته باشد. با همه این اوصاف مشخص است که قیمت لوله و اتصالات پوش فیت در مقایسه با انواع فلزی به مراتب ارزانتر و مقرون به صرفه تر می باشد. علاوه بر اینکه مزیت های آن نیز بسیار بیشتر و برای مصرف کننده توجیه پذیر تر می باشد.

قیمت لوله پوش فیت

قیمت پوش فیت

قیمت پوش فیت به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور مثال نوع اتصالات و نحوه نصب نیز می تواند از عوامل اثرگذار در قیمت آن باشد. در ادامه به مهمترین مواردی که در قیمت لوله پوش فیت اثر دارد اشاره می شود:

قیمت لوله یک و دو سر سوکت پوش فیت

قیمت لوله پوش فیت نیز ارتباط مستقیمی با تک سوکت یا دو سوکت بودن آن دارد. چرا که لوله های سوکت دار در زمره لوله های با کیفیت بالا به شمار می آید. از مهمترین ویژگی های این لوله ها می توان به مقاومت بالای ضربه ای آن در برابر عوامل محیطی اشاره کرد. این لوله ها امکان نشتی نزدیک به صفر دارند و بسیار ماندگار و با دوام هستند. لوله های پوش فیت برای انتقال مواد شیمیایی اسیدی و بازی بسیار مناسب هستند. با این وجود در شرایطی که بخواهید از لوله های پوش فیت سوکت دار استفاده کنید اقدامی مقرون به صرفه می باشد.

ضد حریق بودن این لوله ها، نصب آسان و نیز کیفیت بالا از مهمترین مزیت های این لوله ها به شمار می آید که در عین حال با قیمت مناسب به فروش می رسد. نحوه اتصال این لوله ها به اتصالات از طریق سوکت بوده و نیازی به جوش یا چسب ندارد. از همین رو در روند نصب نیز صرفه اقتصادی زیادی دارد.

قیمت زانو لوله پوش فیت

زانو یکی از اتصالات پرکاربرد لوله پوش فیت است. این اتصالات غالبا برای تغییر مسیر انتقال سیالات به کار می رود. نکته مهمی که در اتصال این قطعه باید در نظر بگیرید، اینکه اتصال با جوش و چسب نیست. از همین رو این اتصالات قیمت کمتری دارند. در واقع زانو لوله پوش فیت قطعه ای مقرون به صرفه و اقتصادی است. از همین رو به وفور در سیستم لوله کشی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. در نظر داشته باشید که برند تولید کننده این قطعه نیز در قیمت آن اثر دارد، با این وجود باز هم در زمره قطعات ارزان قیمت به شمار می آید.

 قیمت سه راهی پوش فیت

این قطعه برای انشعاب گیری در مسیر لوله کشی با لوله های پوش فیت مورد استفاده قرار می گیرد. این انشعاب گیری ممکن است معادل یا کمتر از لوله اصلی باشد. در هر صورت برای هم سایز کردن لوله ها مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت این قطعه بستگی به تعداد و نوع آن دارد. سه راهی ها در انواع 87 درجه و 45 درجه  به فروش می رسند.

قیمت تبدیل لوله پوش فیت

در شرایطی که بخواهند دو لوله با سایزهای مختلف را به یک دیگر متصل کنند از تبدیل برای آن استفاده می کنند. تااین لوله ها به واسطه یک تبدیل هم مسیر شوند. کیفیت ساخت این تیدیل ها در مقایسه با سایر رابط ها بالاتر و قیمت آن به دلیل نحوه نصب بی نیاز از جوش و چسب کمتر است.

 قیمت درپوش لوله پوش فیت

درپوش برای مسدود کردن مسیر لوله مورد استفاده قرار می گیرد. این درپوش ها به عنوان ابرازی بهداشتی به شمار می آید. در زمان انجام  تست سیستم لوله کشی نیز نباید به هیچ عنوان این درپوش ها باز شود.

قیمت عصایی بام پوش فیت

علیرغم اینکه لوله های پوش فیت نباید در مجاورت نور خورشید قرار گیرند اما قطعه ای مثل عصایی بام برخلاف سایر قطعات برای قرار گرفتن در مجاورت نور خوشید تولید می شود. این قطعه از جنس پلی پروپیلن تولید می شود.

خرید پوش فیت از سداب

لیست قیمت پوش فیت

شرکت بازرگانی سداب با حدود 3 دهه فعالیت حرفه ای در زمینه لوله و اتصالات پلی پروپیلن است که محصولاتی با کیفیت بالا و دارای نشان ملی استاندارد به مشتریان خود عرضه می کند. شما می توانید جهت خرید لوله و  اتصالات پوش فیت از شرکت بازرگانی سداب می توانید طی تماس با کارشناسان این شرکت لیست قیمت را دریافت کنید.

لازم به ذکر است که همه محصولات شرکت بازرگانی سداب علاوه بر نشان استاندارد ملی دارای تاییدیه شرکت گاز، آب و فاضلاب و سازمان جهاد کشاورزی است.

شرکت بازرگانی سداب عرضه کننده لوله و اتصالات پوش فیت از برندهای با کیفیت داخلی مثل آذین لوله، پلیمر گلپایگان، یزد لوله، لوله آسیا، پلیران اتصال، نیوپایپ، نیک یزد بسپار و… است.

این شرکت همواره تلاش کرده تا با دریافت عاملیت فروش و نمایندگی برندهای معتبر و با سابقه داخلی و خارجی محصولات مختلف را با قیمت مناسب و کیفیت بالا عرضه کند. جهت استعلام موجودی و اطلاع از قیمت پوش فیت می توانید با شماره 02133901412 تماس بگیرید.

سوالات متداول

قیمت پوش فیت بر اساس چه عواملی تعیین می شود؟

قیمت این کالا غالبا به مواردی مانند ابعاد، اندازه و قطر آن بستگی دارد. همچنین نوع لوله سایلنت یا معمولی بودن آن نیز در قیمت تاثیرگذار می باشد.

در نظر داشته باشید که نحوه نصب و اتصالات آن نیز می تواند موثر بر قیمت باشد.

عمر لوله های پوش فیت چقدر است؟

لوله های پوش فیت به دلیل مقاومت و ماندگاری زیادی که دارد در زمره با کیفیت ترین لوله ها به شمار می آید.

قیمت اتصالات پوش فیت به چه عواملی بستگی دارد؟

اتصالات پوش فیت عبارت است از: زانویی، سه راهی مساوی و  تبدیلی، چهارراه، رابط تبدیل، درپوش، سیفون و … که هر کدام بسته به تعداد، کیفیت و اندازه های مورد استفاده می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد.

کاربرد لوله های پوش فیت چیست؟

از این لوله ها غالبا برای سیستم شبکه های فاضلابی و نیز لوله کشی ساختمان های مسکونی و اداری یا تجاری استفاده می شود.

مهمترین مزیت های لوله های پوش فیت چیست؟

داشتن سوکت فابریک، مقاومت بالا در برابر شکستن، مقاوم در برابر ضربه، مقاومت در برابر مواد شیمیایی اسیدی و بازی، هزینه نصب پایین، قیمت مناسب، بی نیاز از نصب و جوشکاری، مقاومت بالا در برابر تغییرات طولی، مقاومت حرارتی بالا و نیز نشتی نزدیک به صفر از مهمترین مزیت های این لوله ها به شمار می آید.

تفاوت پوش فیت با لوله پلیکا چیست؟

پوش فیت دارای سوکت در یک یا دوسر می باشد. از همین رو اتصالات آب بند را می توان به سمتی که سوکت ندارد متصل کرد. این لوله  و اتصالات محدودیتی برای لوله کشی ساختمانی ندارند و نصب را بسیار آسان کرده است. در حالی که پلیکا در مقایسه با پوش فیت در زمان نصب نیازمند چسب مخصوصی است که زمان نصب را طولانی و استفاده از آن را هزینه بر تر می کند. از همین رو استفاده از لوله و اتصالات پوش فیت مقرون به صرفه تر و آسانتر از لوله پلیکا می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما: ۳۳۹۰۱۴۱۲-۰۲۱

Call Now Buttonتماس