اتصالات الکتروفیوژن

اتصالات الکتروفیوژن چیست؟

اتصالات الکتروفیوژن نوعی اتصال هستند که برای اتصال دادن لوله‌ها از جوش الکتروفیوژن استفاده می‌کنند؛ روشی که در آن از برق برای گرمایش و ذوب کردن محل اتصال به کار برده می‌شود. الکتروفیوژن، روشی نوین و پرکاربرد در مهندسی لوله‌کشی است که برای اتصال لوله‌های HDPE و دیگر انواع لوله‌های پلیمری مورد استفاده در انتقال مایعات و گاز به کار می‌رود. این فناوری با تنوعی از ابعاد، امکان پیوند ساده و مطمئن لوله‌ها را فراهم می‌آورد. اتصالات الکتروفیوژن، که بر پایه اصل ذوب و جوش حرارتی عمل می‌کنند، این اجازه را به ما می‌دهند که مسیر لوله‌کشی را متناسب با نیاز تغییر دهیم یا انتهای لوله‌ها را مسدود سازیم. این تکنولوژی به دلیل دقت و اطمینان بالا، برای پروژه‌های متنوعی از جمله خطوط انتقال آب و فاضلاب، و همچنین در صنایع نفت و گاز و بخش‌هایی که به جوشکاری لوله‌های پلی اتیلن نیاز دارند، ایده‌آل است.

همانطور که می‌دانید در صنعت، استفاده از لوله پلی اتیلن بسیار رایج است. یکی از دلایل استفاده زیاد از لوله های پلی اتیلن نصب آسان است. لوله پلی اتیلن به کمک اتصالات الکتروفیوژن به هم متصل می‌شوند.

اتصالات الکتروفیوژن سداب پلیمر دارای امنیت بالایی هستند، به همین دلیل نقش مهمی در اتصال لوله پلی اتیلن گازی دارند. از آنجایی که ایران دارای منابع بسیار گاز است و برای استخراج، انتقال و حتی صادرات باید از طریق لوله پلی اتیلن استفاده کند استفاده از این اتصالات نقش حیاتی دارد.

اگر مطالعاتی پیرموان اتصالات کرده باشید احتمالا می‌دانید که لوله‌های پلاستیکی پلی اتیلن (PE) به طور گسترده در سراسر صنعت تصفیه آب و فاضلاب به عنوان ماده انتخابی برای انتقال آب نصب می‌شوند. همچنین استفاده از روش الکتروفیوژن برای اتصال خطوط لوله شهرت زیادی پیدا کرده است. اتصالات الکتروفیوژن در اتصال لوله‌های HDPE و سایر لوله‌های پلاستیکی حامل مایعات به کار می‌روند. این اتصالات در اندازه‌های مختلف موجود هستند و لوله‌ها به راحتی با اتصالات مونتاژ می‌شوند. در ضمن جهت لوله‌ها را نیز می‌توان تغییر داد یا انتهای آنها را بست. اتصالات الکتروفیوژن پلی اتیلن با کمک دستگاه جوش الکتروفیوژن به یکدیگر متصل می‌شود.

لیست قیمت اتصالات الکتروفیوژن 1403

به دلیل نوسانات بازار در قیمت‌ها، برای دریافت آخرین لیست قیمت با شماره تلفن 02133901412 تماس حاصل نمایید.

پادکست اتصالات الکتروفیوژن

ویدیو اتصالات الکتروفیوژن

کاربرد اتصالات الکتروفیوژن

اتصالات الکتروفیوژن، به عنوان یک راهکار برجسته در صنعت گاز طبیعی، کاربردی خاص و کلیدی دارند. این اتصالات به خاطر تضمین بالاترین سطح ایمنی، در خطوط توزیع و انتقال گاز طبیعی به کار گرفته می‌شوند. هرچند که این اتصالات از نظر هزینه‌ای گران‌تر از سایر انواع مشابه هستند، اما برتری آنها در ایمنی و کارایی غیر قابل انکار است.

در فرآیند اتصالات الکتروفیوژن، روش حرارت دهی متفاوتی به کار برده می‌شود که از جوش butt fusion متمایز است. این روش از جریان برق برای تولید حرارت بهره می‌برد، که این خود یک رویکرد نوآورانه و ایمن است. به دلیل این سطح بالای ایمنی، استاندارد IGS فقط این نوع اتصال را برای خطوط انتقال گاز تایید می‌کند.

از ویژگی‌های قابل توجه اتصالات الکتروفیوژن، توانایی ایجاد انواع مختلف اتصالات پلی اتیلنی است. این شامل اتصالات لوله-لوله، لوله-زانویی، لوله-بوشن و دیگر ترکیبات می‌شود که برای تغییرات در قطر خط لوله بسیار مفید هستند. این روش، محدودیت‌های مرسوم روش جوش لب به لب پلی اتیلن را که تنها برای اتصال لوله‌های با سایزهای مشابه مناسب است، برطرف می‌کند.

الکتروفیوژن چیست؟

بهتر است قبل از پرداختن به اتصالات الکتروفیوژن بدانیم الکتروفیوژن چیست. در حقیقت الکتروفیوژن (electrofusion) به نوع خاصی از جوشکاری گفته می‌شود که برای اتصال بین دو لوله پلی اتیلن بکار گرفته می‌شود. در سطح جامعه به جوش الکتروفیوژن، اتصال الکتروفیوژن هم گفته می‌شود.

استفاده از پلی اتیلن اولین بار در سال 1960 در انتقال گاز صورت گرفت و با توجه مزایایی که این لوله ها دارند همچنان از آنها استفاده می‌شود.

افرادی که در زمینه خطوط انتقال آب و گاز فعالیت می‌کنند حتما نام اتصالات الکتروفیوژن پلی اتیلن به گوششان خورده است. از جمله کاربردهای این اتصالات برای خطوط انتقال آب و فاضلاب، نفت، گاز و در جوشکاری لوله‌های پلی اتیلن به روش الکتروفیوژن را می‌توان نام برد. همچنین در دسته اتصالات وابسته به نقطه ذوب و جوش دهنده قرار می‌گیرند که برای اتصال لوله‌ها استفاده می‌شوند. مزایای اصلی آنها بالا بودن ضریب اطمینان است. در مقایسه با روش‌های جوش بات‌فیوژن، در این اتصالات از روش حرارت دهی و برق برای تولید حرارت استفاده می‌شود. به دلیل دارا بودن ایمنی بالا برای خطوط انتقال گاز، تنها نوع اتصال مورد تایید و استاندارد محسوب می‌شود.

ساختار اتصالات الکتروفیوژن
ساختار اتصالات الکتروفیوژن

در ساخت اتصال الکتروفیوژن از نوعی پلی اتیلن با کیفیت به عنوان مواد سازنده استفاده می‌کنند و این اتصالات تحت فشار 16 بار و در سایزهای ۲۰ تا ۲۵۰ تولید و عرضه می‌شوند.

نحوه اتصال سریع و آسان، عایق بندی کامل و استحکام بالا در برابر زلزله و مشکلات مربوط به رانش زمین از جمله پارامترهای اصلی این نوع از اتصالات است. در صورتی که لوله ها مطابق با دستورالعمل ها تهیه شده باشند و فرآیند اتصال به درستی توسط نصاب ذیصلاح انجام شده باشد، انتظار می‌رود این اتصالات بسته به اندازه طول عمر سیستم لوله ،حداقل ۵۰ سال دوام داشته باشد.

جوش الکتروفیوژن

در روش جوشکاری معمولی از یک وسیله گرم کننده برای حرارت دادن استفاده میشود اما در جوش الکتروفیوژن به کمک برق و اتصال به مواد رسانای موجود در اتصالات الکتروفیوژن ایجاد حرارت میشود. در حقیقت چون در جوش الکتروفیوژن خبری از جرقه نیست امنیت بالا در لوله های گازی وجود دارد.

الکتروفیوژن یک نوع روش جوش در اتصالات پلی ‌اتیلن با چگالی متوسط و بالا محسوب می‌شود که ویژگی‌های حرارتی توکار دارد و برای جوش دادن اتصالات استفاده می‌شود. اتصالات پلی اتیلن به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی چون قیمت مناسب، کیفیت بالا، طول عمر زیاد و سهولت در نصب و اجرا جایگزین مناسبی برای اتصالات فلزی محسوب می‌شوند.

تامین حرارت مورد نیاز در جوشکاری‌های معمولی توسط یک وسیله گرم کننده انجام می‌شود. در جوش الکتروفیوژن برای تامین حرارت کافی، از جریان برق و اتصال آن به ترکیبات رسانای داخل اتصالات الکتروفیوژن کمک می‌گیرند.

در واقع علت وجود امنیت بالا در لوله‌های گازی این است که در جوش الکتروفیوژن اثری از جرقه دیده نمی‌شود. دقت داشته باشید که نصب الکتروفیوژن عمل بسیار حساسی است و باید تنها توسط افراد خبره که آموزش دیده این کار هستند انجام شود. جهت مشاوره با کارشناسان سداب پلیمر تماس بگیرید.

اتصالات الکتروفیوژن

روش اتصال در اتصالات الکتروفیوژنی

در اتصالات الکتروفیوژن از کوپلر استفاده می‌شود. کوپلر ها در واقع از جنس پلی اتیلن هستند و به شکل اتصالات که دارای المنت برقی هستند که دو سر این المنت ها مشخص هستند. در دو سر لوله پلی اتیلنی که قرار است به هم متصل شوند یک کوپلر قرار میگیرد. سپس برق به المنت های موجود در کوپلر متصل می‌شود.

برق متصل شده تولید حرارت می‌کند که این حرارت باعث میشود سطح پلاستیک ذوب شود و تمام منافذ را پر می‌کند و یک اتصال مطمئن ایجاد میکند. بعد از سرد شدن ، اتصال برق کوپلر ها را جدا می‌کنند.

جوشکاری در اتصالات الکتروفیوژن

در جوشکاری این نوع از اتصالات، به یک ژنراتور احتیاج است. دستگاه جوش پلی اتیلن الکتروفیوژن Electrothermal یکی از انواع دستگاه جوشکاری لوله به حساب می‌آید که در آن با استفاده از یک سیم الکتریکی، الکترود را حرارت می‌دهند. در این حالت یک انرژی گرمایی زیادی به وجود می‌آید که لوله پلاستیکی را ذوب کرده و مفصل پس از خنک شدن ایجاد می‌شود.

با استفاده از کویل‌های کاذب که فلزی هستند، اتصالات را در انتهای لوله‌ها قرار می‌دهند تا جریان از طریق کویل عبور کند.

در اثر گرمای مقاومتی ایجاد شده توسط کویل‌ها، مقدار کمی از لوله و اتصالات ذوب شده و بعد از سرد شدن یک مفصل تشکیل می‌شود. به زبان ساده‌تر،کویل‌های فلزی وارد اتصالات شده و جریان الکتریسیته از طریق کویل برای ایجاد حرارت و ذوب کردن بخشی از لوله ها برقرار می‌شود و اینگونه است که بعد از خنک شدن یک اتصال به وجود می‌آید. استحکام جوش به وجود آمده در روش الکتروفیوژن به مراتب بیشتر از روش‌های معمولی است.

اتصالات الکتروفیوژن سداب پلیمر
اتصالات الکتروفیوژن سداب پلیمر

رعایت نکات در هنگام انجام جوش اتصالات الکتروفیوژن

از موارد مهمی که مهندسان و پیمانکاران با آن روبرو هستند؛ جوش پلی اتیلن ( جوشکاری الکتروفیوژن لوله های پلی اتیلن ) است. در زمان انجام جوش این اتصالات نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شوند. این نکات عبارت هستند از:

  1. کنترل‌های قبل از جوشکاری: این کنترل‌ها شامل کالیبره بودن دستگاه جوش یا عمود بودن سطح برش لوله و سالم بودن لوله و اتصال و نداشتن اشکالاتی چون برآمدگی یا خراشیدگی است.
  2. استفاده از یک ژنراتور با کیفیت و مناسب
  3. تراشیدن سطح لوله (SCRAP): تراشیدن محل جوش با هدف حذف کامل لایه اکسید از سطوح جوشکاری انجام می‌شود.
  4. تمیزکردن سطوح جوشکاری: تمیزکردن سطوح جوشکاری برای ازبین بردن هرگونه آلودگی و چربی از سطح خارجی لوله و سطح داخلی اتصال و با استفاده از پارچه نخی بدون پرز و آغشته به محلول‌های تمیزکننده انجام می‌شود.
  5. اطمینان از قرارگیری صحیح لوله در اتصال: در این مرحله باید میزان دقیق فرو رفتن اجزاء جوش (لوله و اتصالات) با ماژیک مناسب علامت گذاری شود.
  6. نگهداری و تراز بودن لوله و کنترل همراستایی: حتما لوله و اتصال باید هم راستای یکدیگر قرار بگیرند و هیچ بالا پایینی دیده نشود.
  7. اتصال اجزای جوش، انجام و کنترل فرآیند جوشکاری
  8. دقت به بالا آمدن نشانگر جوش: بعد از انجام جوش الکتروفیوژن نشانگر یا اندیکاتور اتصال پلی اتیلن باید بالا آمده و قابل مشاهده باشد.
  9. کنترل کردن مواد مذاب در اطراف محل جوش: پس از اتمام جوشکاری نباید هیچگونه مواد مذاب از اتصال خارج شده باشد و نیز بیرون زدگی ذوب دیده نشود.
  10. رعایت زمان سرد شدن (cooling time)
  11. کنترل های پس از اتمام جوشکاری: بعد از پایان فرآیند جوشکاری نباید هیچ گونه تغییر حالت خاصی از جمله سوراخ شدن لوله یا دو پهنا شدن اتصال دیده شود.

رعایت نکات در عملیات جوش الکتریکی

در طی عملیات جوش الکتریکی نیز نکاتی وجود دارد که باید توسط ناظرین رعایت شوند. این نکات شامل موارد زیر هستند:

  • حرارت به طور یکنواخت در طول جوش پخش شود.
  • کنترل درجه حرارت و فشار قسمت ذوب شده با دقت بالا صورت بگیرد.
  • از وارد شدن آسیب به سیم پیچ کوپلر جلوگیری شود.
  • هر نوع آلودگی از روی لوله تمیز شود.
  • زمان مناسب برای الکتروفیوژن در نظر گرفته شود.
  • توجه به بریدن لوله به صورت عمود بر محور آن و زبری‌ها با سمباده صاف و دو سر لوله تمیز شود.
  • قطعه اتصالی را در محل آماده کرده و از نظر تمیزی معاینه شود.
  • قسمت تراشیده شده لوله باید با مواد مناسب مانند ایزو پروپانول تمیز شود.
  • سیستم اتصال در داخل گیره تا اتصال کامل باقی خواهد ماند.
  • کنترل‌های لازم از نظر ولتاژ و زمان جوش باید به درستی انجام شود.
  • توجه به نکات ایمنی‌ لازم قبل، حین و بعد از انجام اتصال ضروری است.
اتصالات الکتروفیوژن سداب پلیمر
اتصالات الکتروفیوژن سداب پلیمر

مراحل جوش الکتروفیوژن

جوش الکتروفیوژن طی چند مرحله انجام می‌شود که به تفکیک آنها را بررسی می‌کنیم:

  1. آماده سازی لوله (تراش و تمیز کردن): آن سطوحی از لوله که جوشکاری روی آنها انجام می‌شود باید تراش داده شوند. در واقع با از بین مواد رویی، مواد دست نخورده به درون لوله نفوز پیدا می‌کند.
  2. علامت گذاری لوله: در این مرحله با یک وسیله روی لوله علامت گذاری می‌کنند تا عمق صحیح برای گیر کردن اتصالات و محل جوش تعیین شود.
  3. هم راستا کردن و مهار لوله و قطعه اتصالی (طبق استانداردهای تولیدکننده‌ها): قطعه اتصالی را طبق دستورعمل‌های کارخانه سازنده روی لوله محکم می کنند تا هم تراز شوند وآن‌ها را در گیره مهار کننده قرار می‌دهند.
  4. ایجاد جریان برق: جعبه کنترل الکتروفیوژن را به قطعه اتصالی و منبع تغذیه متصل می‌کنند تا جریان برق برقرار شود.
  5. خنک شدن جوش و برداشتن گیره‌ها: بعد از سرد شدن جوش اتصالات گیره‌ها را بر می‌دارند. گیره ها از ایجاد لرزش بین لوله ها در حین جوشکاری جلوگیری می کنند.
  6. ثبت اطلاعات جوش اتصالات: جعبه کنترل الکتروفیوژن که الکتریسیته را به قطعه اتصالی وارد می‌کند، پارامترهای اصلی جوش مانند: زمان، دما و فشار را کنترل کرده و به پرسنل نشان می‌دهد. آنها این اطلاعات به دست آمده را ثبت می‌کنند.

اتصال دو لوله با استفاده از اتصالات الکتروفیوژن

با استفاده از Electrofusion coupler دو لوله را با روش اتصالات الکتروفیوژنی به هم متصل می‌کنند. در مرحله اول کوپلر شبیه یک پوشش روکش مانند به دو سر لوله یا اتصالی که قرار است به یکدیگر وصل شوند جایگیری می‌شود. در مرحله بعد، دو سر coupler را به برق وصل می‌کنند تا پلاستیک آن ذوب شود و بعد در اثر حرارت ایجاد شده، دو سر اتصال موردنظر هم ذوب شده و در انتها کوپلر به صورت یک پوشش دو سر لوله را محافظت می‌کند. مرحله آخر نیز نوبت سرد شدن محل اتصال و جدا کردن گیره‌های فلزی coupler از لوله ها می‌رسد.

اتصالات الکتروفیوژن با جوشکاری ذوبی حرارتی چه تفاوتی دارند؟

به طور کلی می‌توان گفت که اتصال الکتروفیوژن با جوشکاری ذوبی حرارتی در نحوه گرم کردن با هم متفاوت هستند. در واقع اصول حرارت دادن به روش جوشکاری ذوبی حرارتی به این صورت است که از ابزارهای حرارتی استفاده می‌شود؛ اما در روش جوش الکتروفیوژن، حرارت مورد نیاز به صورت داخلی و توسط جریان الکتریکی تولید می‌شود.

دقت داشته باشید که جوش ایجاد شده در لوله‌های پلی اتیلن به روش الکتروفیوژن محکمتر از جوشی است که از طریق جوش ذوبی سر به سر به وجود می‌آید.

برای اتصالات جوشی در جوشکاری لوله های پلی اتیلن به روش لب به لب، از اتصالات خاصی به نام کوپلر برای ایجاد گرمای لازم برای ذوب سطح جوش موردنظر استفاده می‌شود؛ زیرا کوپلر دارای سیم مقاومت الکتریکی است.

مشخصات اتصالات الکتروفیوژن

تا این بخش از مبحث آموختیم که اتصالات الکتروفیوژن طی یک فرآیند جوشکاری انجام شده و انواع لوله های پلی اتیلن را به طور دقیق در کنار هم متصل می‌کند. الکتروفیوژن در واقع یک روش جوشکاری به حساب می‌آید. اگر هنگام کار نیاز به اتصال لوله‌های پلاستیکی و لوله های پلی اتیلن از طریق گرم کردن الکتریکی و داخلی باشد؛ اتصال الکتروفیوژن ممکن است یک روش کارآمد محسوب شود. ایمنی این نوع اتصالات بالا بوده و به تجهیزات پیشرفته ای نیاز ندارد و در نهایت مقاومتی که این اتصال ایجاد می‌کند بسیار زیاد است. در ضمن پلی اتیلن‌ها ماندگاری بالایی دارند و میزان انعطاف پذیری آنها نیز بسیار قابل توجه است. به همین دلیل از سال 1960 تا به امروز جزو موارد مورد نیاز و مناسب برای انتقال آب و گاز محسوب می‌شوند.

بازرسی فنی و ارزیابی کیفیت جوش الکتروفیوژن
بازرسی فنی و ارزیابی کیفیت جوش الکتروفیوژن

بازرسی فنی و ارزیابی کیفیت جوش الکتروفیوژن

ناظران سداب پلیمر برای بازرسی فنی و ارزیابی کیفیت جوش الکتروفیوژن، معمولا از آزمون‌های مخرب و یک روش آماری و تصادفی استفاده می‌کنند. در بازرسی‌های امروزی، به دلیل اینکه آزمون‌های مخرب مشکلاتی مانند صدمه زدن به محصول و سیستم، هزینه زیاد، اتلاف وقت زیاد، توقف خط تولید و پروژه داشتند؛ ناظران فنی روش‌های آزمایشی غیرمخرب را سرلوحه کار خود قرار دادند. همچنین صنایع مختلف از این روش‌های غیرمخرب استقبال فزاینده‌ای به عمل آورده‌اند.

با توجه به فرایند جوشکاری و وجود پارامترهای تاثیرگذار در کیفیت و استحکام اتصال الکتروفیوژن، احساس نیاز به استفاده از آزمون‌های غیر مخرب بیشتر و بیشتر حس می‌شود.

طبق تحقیقات به عمل آمده، استفاده از روش آزمایش غیرمخرب می تواند باعث کاهش تعداد آزمون های مخرب مورد نیاز، صرفه جویی در زمان، هزینه و از همه مهم تر افزایش ضریب اطمینان و دقت و دوری از روش و تصادفی شود.

اتصالات الکتروفیوژن باکیفیت
اتصالات الکتروفیوژن باکیفیت

آزمون های مخرب جهت کنترل کیفیت جوش اتصالات الکتروفیوژن

آزمایش مواد در صنعت به دو طریق انجام میشود؛ آزمون مخرب و آزمون غیر مخرب. شاید تعجب کنید اما باید گفت که تست های مخرب به اندازه تست های غیر مخرب اهمیت دارند. روال کار در آزمون مخرب اینگونه است که قطعه مورد نظر یا آسیب می‌بیند و یا می‌شکند. در واقع به ندرت می‌توان از آن دوباره استفاده نمود. به طور کلی می توان گفت که با انجام آزمایش مخرب، در ساختار شیمیایی یا اندازه یک قطعه تغییر جبران ناپذیری به وقوع می‌پیوندد.

انواع آزمون‌های مخرب به روش‌های زیر انجام می‌شوند:

  1. آزمون فشار: این تست با وارد کردن فشار داخلی به لوله جوش خورده انجام‌ می‌شود.
  2. آزمون جداکردن یا کشش: این تست باید توسط انبردست و به آرامی انجام شود؛ به نحوی که پلی اتیلن در منطقه جوش دچار کش آمدگی شود.
  3. تست لایه برداری: از سطح جوش خورده برای ارزیابی کیفی لایه برداری می‌شود.
  4. تست خمش: هدف از انجام این تست خمکاری نوار جوش، ارزیابی میزان تحمل اتصالات در برابر خم‌شدگی است که طی این آزمون نقاط مشترک جوش را برای خمکاری مورد هدف قرار می‌دهند.
  5. آزمون مقاومت سطوح جدا شونده جوش: دو نوع سطح جدایش ترد و نرم وجود دارد. در این آزمون میزان مقاومت آنها بررسی می شود.

بررسی پارامترهای تاثیرگذار بر فرآیند جوش

در انجام فرآیند جوش پارامترهای زیادی موثر هستند. در ادامه این پارامترها را بررسی می‌کنیم:

  1. زمان ذوب بر استحکام اتصالات تاثیرگذار است.
  2. تأثیر زمان ذوب بر نوع شکست: در آزمایش‌های کشش و چسبندگی بر روی اتصال الکتروفیوژن، وقتی دمای ذوب پایین است، شکست از نوع ترد را شاهد هستیم و این ترک در اثر ادامه یافتن فرآیند ذوب بیشتر می‌شود.
  3. تأثیر فضای خالی بر استحکام اتصالات: به طور معمول استحکام اتصال در فضاهای خالی کوچک، کمتر است و سپس با بزرگتر شدن فضا، استحکام اتصال بیشتر می‌شود و دوباره با افزایش بیشتر گپ، استحکام اتصال کمتر می‌شود.
  4. تاثیر جنس لوله: یکی از پارامترهای تاثیرگذار در فرآیند جوش جنس لوله‌ها می‌باشد. زیرا نواع مختلف مواد نیاز به مهارت‌های متفاوت جوشکاری دارند.

منبع تغذیه در اتصالات الکتروفیوژن چیست و به چه صورت کار می‏کنند؟

منبع تغذیه در اتصالات الکتروفیوژن چیست و به چه صورت کار می‏کنند؟

حرارت مورد نیاز برای اتصال الکتروفیوژن به وسیله عبور یک جریان الکتریکی از یک سیم پیچ مقاوم در برابر جریان و معمولاً توسط ولتاژ 40 ولت تولید می‌شود.

جعبه‌های کنترل الکتروفیوژن به طور ذاتی جریانی تولید نمی‌کنند و روش کار آنها اینگونه است که توان را از یک منبع می‌گیرند و آن‏را برای اتصال الکتروفیوژن فراهم می کنند. معمولا یک ژنراتور به عنوان منبع تغذیه برای یک جعبه کنترلی الکتروفیوژن در نظر گرفته می‌شود.

 

دستگاه جوش الکتروفیوژن
دستگاه جوش الکتروفیوژن

مزایای اتصالات الکتروفیوژن

مزایای اتصال الکتروفیوژن به شرح زیر است:

  • استحکام بالا در برابر زلزله و رانش زمین
  • ایمنی بالا
  • اتصال آسان و سریع
  • عایق‌بندی کامل
  • عدم نیاز به تجهیزات پیشرفته
  • مقاومت بالای اتصال ایجاد شده
  • سرعت بالا و تمیز بودن اتصال
  • سهولت، سرعت عمل و صرفه جویی در زمان اجرا
  • مقاومت شیمیایی زیاد
  • انعطاف پذیری بالا و سبک بودن
  • در امان بودن از خوردگی و ترک
  • مقاومت در برابر فشار و ضربه
  • حذف هدر رفتن گاز و آب در شبکه‌های گازرسانی و آبرسانی
  • دارای سطح جوش صاف
  • جلوگیری از نفوذ آلودگی به منطقه جوشکاری
  • عدم وجود فضای خالی در ناحیه جوش
  • قابلیت کنترل دما در زمان جوش کاری و ثبات دما در تمامی نقاط مورد اتصال
  • خطای انسانی کمتر
  • صرفه اقتصادی بیشتر

معایب اتصالات الکتروفیوژنی

در کنار همه خوبی هایی که این اتصالات دارند 2 ایراد هم دارند.

  • در لوله‌هایی با قطر بالا، این اتصالات هزینه بالاتری را خواهند داشت.
  • به دلیل وجود سیم پیچ در این اتصالات امکان بازیافت قطعات وجود ندارد.

خرید اتصالات الکتروفیوژن

شرکت بازرگانی سداب با دارا بودن سال‌ها تجربه در زمینه تولید و فروش انواع لوله پلی اتیلن شامل لوله پلی اتیلن گازی، لوله پلی اتیلن آبی و همچنین اتصالات الکتروفیوژن آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد. شرکت سداب با سالها فعالیت در حوزه لوله و اتصالات پلی اتیلن به نامی شناخته شده تبدیل شده است. تلاش ما ارائه بهترین خدمات و فروش با مناسب ترین قیمت‌ها برای پیشبرد پروژه‌های گازرسانی و آبرسانی می‌باشد و هدف ما جلب رضایت مشتریان از طریق ارائه خدمات مناسب، تحویل به موقع، کیفیت بالا و قیمت مناسب می‌باشد.

سداب با سالها تجربه در زمینه تولید و فروش انواع لوله پلی اتیلن (لوله پلی اتیلن گازی، لوله پلی اتیلن آبی) و همچنین اتصالات الکتروفیوژن آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. تلاش ما ارائه بهترین خدمات و فروش با مناسب ترین قیمت ها برای پیشبرد پروژه های گازرسانی و آبرسانی می‌باشد و امیدواریم برای رسیدن به این مهم،موفق باشیم.

سوالات متداول

اتصالات الکتروفیوژن چیست؟

این نوع اتصالات در اتصال لوله‌های HDPE و سایر لوله‌های پلاستیکی حامل مایعات کاربرد دارند. این اتصالات در اندازه‌های مختلفی دارند و لوله‌ها به راحتی با اتصالات مونتاژ می شوند. در ضمن جهت لوله‌ها را می‌توان تغییر داد یا انتهای آنها را بست. اتصال الکتروفیوژن پلی اتیلن با کمک دستگاه جوش الکتروفیوژن به یکدیگر متصل می‌شود. مزایای اصلی آنها بالا بودن ضریب اطمینان است. در مقایسه با روش‌های جوش بات فیوژن، در این اتصالات از روش حرارت دهی و برق برای تولید حرارت استفاده می‌شود. از آنجاییکه از ایمنی بالایی برای خطوط انتقال گاز برخوردار هستند، تنها نوع اتصال مورد تأیید و استاندارد محسوب می‌شود.

اتصال الکتروفیوژن چگونه کار می‌کند؟

الکتروفیوژن یک نوع روش اتصالی برای وصل کردن کردن لوله‌های پلاستیکی به یکدیگر است؛‌به نحوی که ترکیبات داخلی تحت تاثیر حرارت الکتریکی قرار بگیرند.

برای اتصال ابتدا لوله هایی که باید متصل شوند تمیز می شوند، سپس وارد اتصال الکتروفیوژن شده و ولتاژی معمولا حدود 40 ولت، بسته به اندازه لوله و اتصالات در حال نصب برای مدت زمان ثابتی اعمال می‌شود. سپس کویل‌های بخاری ساخته شده داخل اتصالات و قسمت بیرونی دیواره لوله را ذوب می کنند که در اثر این اتفاق تمام مواد با هم ذوب می شوند و یک اتصال همگن بسیار قوی ایجاد می‌کنند.

تجهیزات الکتروفیوژن چه مواردی هستند؟

برای جوشکاری به روش الکتروفیوژن مورد به برخی تجهیزات احتیاج داریم. این تجهیزات باید قبل از جوشکاری آماده شوند تا فرآیند جوشکاری متوقف نشود. تجهیزات جوش الکتروفیوژن شامل ابزار خراش دادن، ابزار اندازه گیری، قلم علامت گذاری، ابزار برش، دستگاه جوش الکتروفیوژن و گیره می باشد. ابزار اسکراپر جوشکاری که جزو تجهیزات محسوب می‌شود، برای حذف روغن و کثیفی‌های تشکیل شده در لوله ها استفاده می‌شود. ابزار اندازه گیری به اندازه گیری دقیق لوله ها کمک می کند. قلم نشانگر اتصالات لوله ها را مشخص کرده و اطمینان حاصل می شود که دهانه‌های لوله با ابزار برش به درستی بریده شده است. دستگاه الکتروفیوژن اساسی ترین تجهیزات کل فرآیند جوشکاری است که با پشتیبانی کامپیوتر کار می‌کند.

طول عمر اتصال الکتروفیوژن چقدر است؟

اگر فرآیند تهیه و تولید لوله‌ها طبق استاندارد و دستورالعمل های لازم انجام شده باشد و نصاب خبره این اتصالات را به طور دقیق انجام دهد؛ می‌توان گفت که طول عمر این اتصالات با توجه به ماندگاری سیستم لوله حدود 50 سال باشد.

کاربرد اتصال الکتروفیوژن در چه مواردی است؟

اتصال الکتروفیوژن را می‌توان برای اتصال به خطوط لوله جدید که انتقال آب، گاز و فاضلاب را همراه با کاربردهای مختلف دیگر انجام می دهد، استفاده کرد.

قیمت اتصال الکتروفیوژن چطور تعیین می‌شود؟

قیمت اتصالات مورد استفاده در اتصال لوله های HDPE متفاوت است. اتصالات با توجه به طبقاتی که لوله ها در آن قرار دارند شکل می‌گیرند. شرکت‌های زیادی وجود دارند که یراق آلات تولید می کنند. هنگام انتخاب شرکت باید به کیفیت محصول تولید شده توسط شرکت توجه کرد.

چگونه می‌توانم اتصالات الکتروفیوژن را خریداری کنم؟

خرید اتصالات الکتروفیوژن از طریق سایت سداب پلیمر آسان است. شما می‌توانید به وب‌سایت ما مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید تا خرید شما را نهایی کنند و در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام، به شما کمک کنند.

آیا امکان ارسال اتصالات الکتروفیوژن به سراسر کشور وجود دارد؟

بله، ما در سداب پلیمر امکان ارسال اتصالات الکتروفیوژن به تمام نقاط کشور را فراهم کرده‌ایم. تیم لجستیک ما با استفاده از شبکه گسترده توزیع، اطمینان حاصل می‌کند که سفارشات شما در اسرع وقت و به بهترین شکل ممکن به دستتان برسد.

چطور می‌توانم از به‌روزترین قیمت‌های اتصالات الکتروفیوژن مطلع شوم؟

برای آگاهی از به‌روزترین قیمت‌های اتصالات الکتروفیوژن، شما می‌توانید به وب‌سایت سداب پلیمر مراجعه کنید. ما به صورت مداوم لیست قیمت‌ها را بروزرسانی می‌کنیم تا اطلاعات دقیق و به‌روزی را در اختیار شما قرار دهیم.

آیا اتصالات الکتروفیوژن دارای ضمانت و گارانتی هستند؟

بله، تمامی اتصالات الکتروفیوژن عرضه شده توسط ما دارای ضمانت و گارانتی هستند. ما برای اطمینان از رضایت مشتریانمان، کیفیت بالای محصولات و خدمات پس از فروش را تضمین می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام در واتساپ تماس: 02133901412 کانال تلگرام پیام در ایتا