لیست قیمت لرزه گیر

لرزه گیر برای مهار ارتعاش و لرزش کاربرد دارد. قطعاتی مانند پمپ، چیلر، برج های خنک کننده و … همراه با چرخش و دوران هستند. این چرخش ارتعاش و لرزش در دستگاه ها به وجود می آورد که به سایر لوله و اتصالات انتقال پیدا می کند. در نهایت این ارتعاشات و چرخش موجب خرابی و کاهش طول عمر مجموعه یا موتورخانه لوله و اتصالات و شیرآلات صنعتی و…. می شود. به همین خاطر ضرورت استفاده از لرزه گیر احساس می شود. مجموعه سداب پلیمر قصد دارد در این متن اطلاعاتی در مورد انواع لرزه گیر و کاربردهای آن را با شما عزیزان به اشتراک بگذارد.

انواع لرزه گیر

این محصول به دو دسته فلزی و غیر فلزی تقسیم می شود. که نوع فلزی آن لاستیکی و نوع غیر فلزی آکاردئونی می باشد.

لرزه گیر لاستیکی برای مهار ارتعاش در دو جهت عمودی و افقی مورد استفاده قرار می گیرد. که با در نظر گرفتن عوامل دما و فشار سیال و نیز میزان خوردگی آن دسته بندی می شود. بیشترین فشار وارده 16 بار و بیشترین دمای قابل تحمل برای یک لرزه گیر 90 درجه سانتی گراد است.

لرزه گیر با اتصال آکاردئونی برای مهار انبساط و انقباض ناشی از تغییرات دما و فشار سیال مورد استفاده قرار می گیرد. که با توجه به نوع اتصالشان نیز دسته بندی می شوند. از نظر اتصال سه دسته لرزه گیر دنده ای، لرزه گیر جوشی و لرزه گیر فلنج دار شناخته شده هستند. لرزه گیر آکاردئونی دارای دو نوع مهار دار و بدون میله مهار تولید و عرضه می شود.

انواع لرزه گیر

ضرورت استفاده از لرزه گیر

لرزه گیرها ابزارهایی هستند که به کارگیری آن ها در خط لوله از جمله موارد ضروری به شمار می آید. چرا که بدون استفاده از آن ها اتصالات از تحمل پایین تری برخوردار می باشند و در نهایت سبب خستگی در خط اتفاق می افتد. این مسئله نه تنها سبب نشتی در خطوط بلکه موجب بهم ریخته شدن اطلاعات دریافتی از دستگاه های اندازه گیری و ابزار دقیق نیز می شود. ساکشن به عمل مکش پمپ گفته می شود به نوعی عمل تقسیم نمودن فشار حرکت های موجی شکل بر لوله ها بر روی بدنه و اتصالات خود پمپ ساکشن نامیده می شود. discharge یک پمپ همان خالی کردن ناگهانی می باشد که پس از قطع شدن فشار پمپ اتفاق می افتد. ابزار آلاتی مانند لرزه گیر ها می توانند این فشار را تقسیم نمایند.

اجزاء لرزه گیر لاستیکی

  • بدنه : بدنه لرزه گیر لاستیکی از جنس الاستومتر تولید می شود که می تواند الاستومتر طبیعی یا مصنوعی باشد.
  • پوشش : از کاور یا همان پوشش به جهت حفاظت از لایه های داخلی در برابر شرایط محیطی استفاده می شود که این قطعه نیز می تواند از جنس الاستومتر طبیعی یا مصنوعی باشد .
  • فلنج ها : برای اتصال این قطعات به خط لوله و یا دیگر دستگاه های صنعتی از فلنج و پیچ و مهره استفاده می گردد.
  • میله مهار : برای کنترل آنها و کاهش میزان جابه‌جایی های ایجاد شده، به منظور حفاظت از ساختمان این قطعه از میله مهار در طراحی این تجهیزات استفاده می شود.

از انواع لرزه گیر های لاستیکی در صنایع مربوط به تهویه هوا، فرایندهای برودتی و حرارتی، خطوط لوله، طراحی های صنعت آب و فاضلاب، نیروگاه های برق و … استفاده می شود.

برتری های لرزه گیر لاستیکی

  1. مهم ترین مزیتی که لرزه گیر لاستیکی نسبت به انواع لرزه گیری فلزی یا آکاردئونی دارد. این است که شما می توانید از این محصولات برای محیط های مرطوب که احتمال خوردگی در آن ها زیاد است استفاده کنید.
  2. همچنین برای صنایعی مانند صنعت برق شما نمی توانید از لرزه‌گیرهای فلزی استفاده کنید ولی استفاده از ضد ارتعاش های لاستیکی به کمک شما می آید.
  3. لرزه گیرهای لاستیکی همچنین در برابر مواد پایه اسیدی (که باعث از بین رفتن فلز می شوند)، زنگ زدگی داخلی، فسفاته و سولفاته شدن و عدم عبور جریان های الکتریکی که ممکن است در سطح لوله ایجاد شوند دارای مقاومت بیشتری می باشد که این خود یک مزیت ویژه محسوب می شود.

انواع لرزه گیر

نتیجه گیری

در فرآیندهای صنعتی به خاطر استفاده از تجهیزات دینامیک، جاری شدن سیال با سرعت های بالا و همچنین شرایط محیطی مثل دما و فشار، معمولاً ارتعاشات و لرزش هایی که در سیستم شکل می گیرد. برای حذف یا کاهش این ارتعاش ها باید از سیستم های ضد ارتعاش استفاده نمود.
انواع لرزه گیر و به شکل های متفاوتی طراحی شده اند. لرزه گیر های لاستیکی، آکاردئونی و خرطومی – فلزی از مهم ترین طراحی های انجام شده برای این تجهیزات صنعتی است. برای خرید لرزه گیر و استفاده از آن در تجهیزات متفاوت باید بسته به نوع دستگاهی که می خواهید از لرزه گیر جهت کاهش ارتعاشات در آن استفاده کنید لرزه گیر مورد نیاز را خریداری نمایید. این محصول را می توانید از مجموعه سداب که تولید کننده لوله پلی اتیلن و اتصالات پلی اتیلن است تهیه کنید.

از این وسیله به منظور جلوگیری و کنترل ارتعاشات ناشی از انبساط، انقباض و فشار درون لوله ها استفاده می شود.  وجود ابن محصولات به پایداری سیستم های پایپینگ کمک بسیاری می کند و در تمامی پروژه های سنگین تاسیساتی نظیر صنایع شیمیایی، سیمان، دریایی، نفت و گاز، پمپ های آب و غیره می توان نمونه هایی از این قطعات را مشاهده کرد. می توان انواع لرزه گیر را براساس کیفیت ساخت در دو دسته  لاستیکی و آکاردئونی قرار داد.

تفاوت محصول لاستیکی با آکاردئونی بیشتر در میزان تحمل فشار و دمای ناشی از انبساط و انقباض لوله می باشد، که کنترل آن در نوع لاستیکی محدود تر است.  فشار کاری که در انواع این محصول اندازه گیری می شود بین 10 تا 16 بار می باشد، که بر اساس نوعی که دارند می توانند در دماهای 60 تا 90 درجه کار کنند.

ویژگی های لرزه گیر

از مهمترین ویژگی های مشترک در بین انواع این محصول  می توان به مقاومت در برابر لرزش، عایق صوتی،جذب حرکت های زاویه ای، محوری و چند منظوره، انعطاف پذیری بالا و نصب ساده اشاره کرد. شیوه اتصال این محصول به لوله ها و دیگر اتصالات یکی دیگر از تفاوت های آکاردئونی و لاستیکی می باشند.

مزایا

از مهمترین مزایای استفاده از انواع لرزه گیر در سیستم پایپینگ می توان به آرامش بیشتر محیط و کاهش صداهای آزار دهنده، کمک به طول عمر سیستم لوله کشی و جلوگیری از ایجاد نشتی به دلیل ارتعاشات لوله ها اشاره کرد.

قیمت

قیمت این محصول با توجه به نوع لرزه گیر، متریال مصرفی،برند سازنده، سایز ، ظرفیت گرمایی و میزان تحمل فشار این محصولات محاسبه و تعیین می شود و متقاضیان خرید لرزه گیر با مراجعه به سایت سداب به راحتی می توانند از لیست قیمت انواع لرزه گیر لاستیکی و آکاردئونی در رنگ ها و سایزهای مختلف مطلع شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما: ۳۳۹۰۱۴۱۲-۰۲۱

Call Now Buttonتماس